Janny Kok - Muziekconsulent Primair Onderwijs

Actueel

Lesmateriaal op maat gemaakt!

U heeft misschien niet altijd tijd om nieuw liedmateriaal te zoeken en in te studeren. Laat mij dat voor u doen! U geeft op waar de liedjes over moeten gaan en ik schrijf ze of zoek ze op. Bij elk lied maak ik praktische lessuggesties en elk lied wordt voor u ingezongen, zodat u er meteen mee aan de slag kunt.

De kosten bedragen slechts € 75 voor 10 liedjes! En voor 5 liedjes: € 40.

Meer informatie? Mail met jannykok10@gmail.com (nieuw adres!!!)

 

Koorproject: Meer oog voor je publiek!

Zou het niet geweldig zijn wanneer uw publiek graag naar uw optredens komt? Benieuwd naar wat uw koor voor leuks en moois gaat doen? Dat kan, wanneer u met uw koor de nieuwe workshop : Meer plezier voor uw publiek" volgt. Kijkt u verder bij tapblad "Podiumpresentatie".

 

Pianoles

Hebt u zin om weer eens geinspireerd te worden m.b.t. uw pianospelen? Kom lesnemen en u bent weer gemotiveerd om heerlijk te spelen. U bepaalt zelf hoevaak u les hebt, dat kan één keer zijn of vaker, maakt niet uit. 

Bent u een beginner? Ook dan van harte welkom, ik ben zeer ervaren met volwassen beginners en vind het erg leuk om hen les te geven!

Meer informatie? Mail met:  jannykok10@gmail.com

(nieuw emailadres)

 

Praktische muziekcursus voor koorzangers

Altijd al meer willen weten van muziek? Doe dan mee aan de muziekcursus van Janny Kok. In een kleine groep van max. 10 personen leer je in tien lessen van het blad zingen, wat toonladders zijn,  intervallen (de afstand tussen 2 tonen) zingen en herkennen, en allerlei muziekbegrippen. De nadruk ligt op het praktisch leren. Al zingend, klappend en luisterend kom je een heleboel te weten. Er wordt gewerkt met het boek "Theorie ABCD" van Jan van der Goot.

De cursus wordt gehouden vanaf oktober 2019 op woensdagmorgen van 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur bij mij thuis in Vrouwenparochie aan de keukentafel. In een goede sfeer, met koffie, thee en koekjes! Kosten: € 95 voor 10 lessen. Je kunt je nu opgeven voor de cursus !