Janny Kok - Muziekconsulent Primair Onderwijs

Actueel

Pianoles

hebt u zin om weer eens geinspireerd te worden mbt uw pianospelen? Kom lesnemen bij Janny Kok en u bent weer gemotiveerd om heerlijk te spelen. 

Bent u een beginner? Ook dan van harte welkom, ik ben zeer ervaren met volwassen beginners en vind het erg leuk om hen les te geven!

Meer informatie? Mail met info@jannykokmuziek.nl

 

Lentekoorproject

Zes avonden zingen: klassiek, Jiddisch en jazzy muziek. Dat kan van 6 mei tot en met 24 juni. Wil je even zingen in een hele leuke groep mensen: doen!!

In Leeuwarden. Kosten: € 50 p.p.

 

Praktische muziekcursus voor koorzangers

Altijd al meer willen weten van muziek? Doe dan mee aan de muziekcursus van Janny Kok. In een kleine groep van max. 10 personen leer je in tien lessen van het blad zingen, wat toonladders zijn en ze te herkennen tot en met drie kruisen en mollen, intervallen (de afstand tussen 2 tonen) zingen en herkennen, en allerlei muziekbegrippen. De nadruk ligt op het praktisch leren. Al zingend, klappend en luisterend kom je een heleboel te weten. Er wordt gewerkt met het boek "Theorie ABCD" van Jan van der Goot.

De cursus wordt gehouden vanaf februari 2019 op woensdagmorgen van 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur bij mij thuis in Vrouwenparochie aan de keukentafel. In een goede sfeer, met koffie, thee en koekjes! Kosten: € 90 voor 10 lessen. Je kunt je nu opgeven voor de cursus !