Janny Kok - Muziekconsulent Primair Onderwijs

De workshops

Nieuwe workshop!

Kok's muziekmenu: In deze workshop van slechts één uur leert u hoe u in vijf (5) minuten uw muziekles kunt voorbereiden.

Er zijn 30 lessen (10 per bouw) en ze passen bij elk lied dat u kent, of dat de groep kent. Maakt niet uit wat voor lied, de lessuggesties zijn altijd goed! De instructies zijn bondig én zeer duidelijk. Per lied zijn er 3 lessuggesties uit verschillende leergebieden: muziek maken (zingen en instrumenten) muziek noteren, muziek beluisteren en muziek en beweging. Ideaal voor wie wellicht niet uitzonderlijk begaafd is, muzikaal gezien, maar wel graag iets meer wil doen dan niets of alleen een liedje zingen.

U kunt deze workshop met uw schoolteam aanvragen (kosten € 150 excl. lesmateriaal en reiskosten) of individueel volgen: op dinsdag 12 oktober van 15.00 tot 16.00 uur in Leeuwarden. Kosten: € 65 inclusief lesboek en koffie/thee.

In het algemeen: 

In de workshops worden liedjes en lessuggesties op een ongedwongen manier met elkaar geoefend. U kunt er de volgende dag meteen mee aan de slag in uw klas. U ontdekt zelf ook (weer?) hoe fantastisch het is om samen muziek te maken.

Een workshop duurt meestal twee uur en kan individueel (schooloverstijgend) of op school gevolgd worden. Na afloop van de workshop ontvangen de deelnemers een certificaat.

Wilt u als team een workshop volgen dan kan deze bij u op school gegeven worden. Kosten: € 250, workshops van één uur kosten € 150, beide exclusief materiaal- en reiskosten.

Enkele reacties die ik in de afgelopen workshops heb opgetekend:

"Ha, dit liedje gaan we morgen meteen doen!" (na de inspiratieworkshop)

"Dit zijn tenminste échte kleuterliedjes!" (na workshop liedjes voor groep 1,2,3 dd 24 mei 2018 én ook na de najaarsworkshop!)

"We gaan de liedjes zeker gebruiken. Wat een leuke avond, zeg!" (na inspiratieworkshop 1 juni 2017)

"Hier in de workshop leer ik de liedjes veel sneller en beter dan dat ik dat zelf thuis kan"

"Dit is een hele praktische workshop waarmee je de volgende dag meteen mee uit de voeten kunt"

"Ik heb er echt zin in ermee aan de slag te gaan!"

Een directeur zei verheugd tegen me: "Er wordt weer gezongen in de school!"