Janny Kok - Muziekconsulent Primair Onderwijs

Korte koorprojecten

Projectkoor De Tuin: gemengd koor overdag: voor zangers met aardig wat koorervaring. We zingen muziek van Mozart, Haydn en Beethoven. 

Op dinsdagmiddag 7 april start er in Leeuwarden een kort project voor ervaren koorzangers. Iedereen die redelijk wat koorervaring heeft is van harte welkom om mee te zingen. We repeteren in totaal 6 keer. 

Misschien heb je wel eens een oratorium, of een mis van Haydn of Mozart gezongen? Dat is ongeveer het niveau dat je moet hebben om mee te kunnen zingen. We gaan enkele delen uit een mis van Mozart doen. En natuurlijk in het Beethovenjaar enkele werken van Beethoven. Wellicht nog iets van Haydn? Dan zijn de Weense klassieken zoals ze genoemd worden, compleet. 

Alle koorpartijen worden ingezongen als er geen midi file van bestaat. Je kunt dus prima thuis je partij oefenen, zodat we op de repetitie heerlijk muziek kunnen maken!

Het worden zes mooie en leuke en gezellige repetities in de Lutherse Kerk. Data: 7, 14 en 21 april én 12, 19 en 26 mei van 13.30 tot 15.30 uur.

Wil je je opgeven of meer weten? mail naar info@jannykokmuziek.nl .

Lentekoor 2019

Op maandag 11 mei 2020 start het Lentekoor weer! Inmiddels voor het derde achtereenvolgende jaar in Leeuwarden. Heb je koorervaring en ben je bereid thuis te oefenen met daarvoor ingezongen bestanden, doe dan mee! Het repertoire bestaat uit een prettige mix van stijlen: klassiek, wereldmuziek, Jiddisch en swingende muziek. Je kunt je nu al opgeven via info@jannykokmuziek.

De data zijn: 11, 18 en 25 mei, 8, 15 en 22 juni. 

++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

 xing bij het kerkje van Lekkum, 2018

 

***********************************************************************************