Janny Kok - Muziekconsulent Primair Onderwijs

Het pakje van pake

Het pakje van pake

Het pakje van pake is de titel van een prachtig liedjesboek voor iedereen die met jonge kinderen wil zingen en spelen.

Janny Kok schreef 25 liedjes voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De liedjes gaan over onderwerpen die kinderen enorm aanspreken, zoals: een zeer bekwame tovenaar; dieren; koningin Maxima en natuurlijk ook Willem Alexander; met vakantie gaan, enzovoort. Ook Sinterklaas- en kerstliedjes ontbreken niet. Wat dacht u van dansende Pieten, een kerstboom die opgetuigd wordt en duizend sterren in de nacht. Bij elk liedje staat ook minstens één spelletje dat u met uw kind kunt gaan doen. Onder de tekening staan alle 25 titels vermeld.

In het boekje vindt u een CD waarop de liedjes zijn ingezongen met vlotte pianobegeleidingen. Al met al een boekje waar u heel veel plezier van gaat krijgen! En... het boek is ook zeer geschikt als origineel cadeau.

Het boekje kost € 14,95 exclusief verzendkosten van € 2,80. U kunt het bestellen door een mail te sturen naar jannykok10@gmail.com (nieuw emailadres!)

Het boekje is ook verkrijgbaar bij de Bruna in Stiens en de Primera in St. Annaparochie. 

Hieronder: koningin Maxima beluistert het liedje "Maxima"', gezongen bij de opening van de Bredeschool in Joure.

 

 

Reacties: "Werkelijk voortreffelijk! Zowel qua inhoud: teksten, melodieën, illustraties en cd, als qua uitgave: het boekje is mooi stevig gedrukt met een vrolijke rode ringband. Een 10!!!!"

"We vonden het een prachtige serie liedjes in een prachtig boekje. Heel professioneel!"

 Titels van de liedjes: Hiep hiep hoera! Klappen in je handen, Memmedei (Moederdag), 1,2, en 3, In de bus, Cowboy Billy, De grote tovenaar, De brievenbus, Zomer, Varen, De herfst begint,  De paddenstoel, Elke dag is dierendag,  Piebe, Bijke, Net bang (Niet bang), Slaapliedje, Tok tok tok! Prins Pepijn, Maxima, De koning is jarig, 5 december, Boom versieren, De sterren.

Hieronder kunt u 'De herfst begint' afspelen